Τρόποι Αποστολής

Με ACS (courier)

Η παραγγελία σας φτάνει στο χώρο σας με την ACS, σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, γρήγορα και με ασφάλεια. Εμείς σας το προσφέρουμε στις χαμηλότερες τιμές!

Το κόστος, ανά περίπτωση, διαμορφώνεται ως έξης:

Αθήνα: €2,26 έως 3 κιλά και €0,74 ανά επιπλέον κιλό

Χερσαίοι Προορισμοί (εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές): €3,00 έως 3 κιλά και €0,98 ανά επιπλέον κιλό

Νησιά (εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές): €3,49 έως 3 κιλά και €1,11 ανά επιπλέον κιλό

Δυσπρόσιτες Περιοχές: €7,43 έως 3 κιλά και €1,6 ανά επιπλέον κιλό. Αν θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κοντινότερο στην περιοχή σας κατάστημα της ACS ώστε να μηνν χρεωθείτε το επιπλέον κόστος των δυσπρόσιτων περιοχών, βάλτε κουπόνι ACSPICKUP και θα σας αφαιρεθούν €4,20 από το κόστος της παραγγελίας. Αν έχετε χρησιμοποιήσει ήδη το πεδίο κουπονιού για άλλη προσφορά, γράψτε στις παρατηρήσεις διεύθυνσης ή παραγγελίας ότι θα παραλάβετε από κατάστημα ACS και θα σας αφαιρέσουμε εμείς χειροκίνητα το ποσό από την παραγγελία σας.

Κύπρος: €19,11 έως 0.5 κιλό και €2,02 για κάθε επιπλέον 0.5 κιλό.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00. Μπορείτε αν θέλετε στις σημειώσεις της παραγγελίας να γράψετε ένα 3ωρο που σας εξυπηρετεί καλύτερα να παραλάβετε την παραγγελία σας, π.χ. 15:00-18:00. Στις περισσότερες πόλεις έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε και το Σάββατο 10:00-14:00 με επιπλέον χρέωση €1,50. Αυτή η δυνατότητα δεν προσφέρεται αυτόματα από το σύστημα κατά την παραγγελία σας και χρειάζεται να το γράψετε στις σημειώσεις παραγγελίας.

Για όλες τις παραγγελίες έως €250,00 παρέχεται από την ACS ασφάλεια μεταφοράς δωρεάν. Αν το ποσό της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερο και θέλετε ασφάλεια μεταφοράς, χρειάζεται να το γράψετε στις σημειώσεις παραγγελίας και το επιπλέον κόστος είναι 3% επί του συνολικού ποσού των προϊόντων. Τα εμπορεύματα πάντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη.

Παραλαβή από το κατάστημά μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, Τηλεφάνους 2, 10442 Κολωνός (γωνία με Λένορμαν). Αφού καταχωρήσετε την παραγγελία σας, θα σας ενημερώσουμε με e-mail ή/και με sms ότι είναι έτοιμη και από εκείνη την στιγμή και μετά, μπορείτε να περάσετε να παραλάβετε στις ώρες λειτουργίας μας ΤΕ-ΣΑ 10:00-17:00 και ΔΕ-ΤΡ-ΠΕ-ΠΑ 10:00-21:30.

Με Μεταφορική Εταιρεία

Στην περίπτωση που τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι ογκώδη ή/και πολύ βαριά, μπορείτε να επιλέξετε:

Την ACS (επιλογή 7 κιλά και άνω) με τιμές που ξεκινούν από €6,99 για Αθήνα, €7,60 για Χερσαίους προορισμούς και €10,06 για Νησιά. Το κόστος ισχύει για βάρος από 7 έως 10 κιλά, ενώ προστίθεται €1,00 για κάθε επιπλέον κιλό. Οι δυσπρόσιτες περιοχές παραλαμβάνουν από το κοντινότερο κατάστημα ACS.

Μεταφορική εταιρεία που επιθυμείτε να παραλάβει από το κατάστημά μας και να σας παραδώσει. Προς το παρόν δεν συνεργαζόμαστε με μεταφορική εταιρεία, οπότε η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σας και το κόστος το συνεννοείστε εσείς με την εταιρεία που επιλέγετε.